Flexie webdesign

Werkwijze


Een goede, gebruiksvriendelijke en vlotte website,
een noodzakelijk basispakket voor elke onderneming.

Flexie webdesign

Onze

aanpak

Alles gebeurt online. Ook de keuze om al dan niet met jou in zee te gaan. En dus moet je een website hebben waar mensen gemakkelijk en snel de juiste informatie vinden.

Ons doel? Jullie aan klanten helpen!

Flexie webdesign ontwerpt tot je 100% tevreden bent over het resultaat.

Image

Flexie webdesign

Werkwijze

Van bij het begin staat u in contact met de mensen die aan uw project zullen werken. Eén aanspreekpunt, verbonden aan een team van webspecialisten die een verstaanbare taal spreken. Geen moeilijke woorden, geen technische termen, een duidelijke en open communicatie, daar houden wij van. We starten elk project met naar uw verhaal te luisteren. We brengen samen uw noden en wensen in kaart en komen graag meer te weten over uw organisatie. Voor we effectief van start gaan met de uitwerking van uw project krijgt u van ons een realistisch, concreet en betaalbaar voorstel. Geen verrassingen, een vaste prijs, een duidelijke timing vervat in een overzichtelijke offerte.

Mockup Image

Flexie webdesign

Stappenplan

Doorheen het hele proces werken we samen mét u, tenslotte bent u de expert in uw business en kent u uw klanten/doelgroep als geen ander. We denken met u mee en ontwikkelen uw product van A tot Z. Van een eenvoudige microsite tot een complex webplatform. (Minstens) 100% tevredenheid, daar gaan én staan we voor.

Mockup Image